Denkamilk Optima (zamena za mleko)

Denkamilk Optima (zamena za mleko)

Šifra proizvoda: 110600

Visok unos i maksimalna svarljivost
Zamena za mleko za mlade preživare treba biti formulisana i proizvedena sa velikom pažnjom ispunjavanja nutritivnih zahteva, gde je potrebno posebno znanje o kvalitetu i primjenljivosti mlečnih sirovina. Veliko iskustvo Denkavita predstavljaja dobru osnovu za razvoj teladi.
Denkavit zamene za mleko zadovoljavaju specifčne zahteve različitih vrsta mladih preživara(goveda), pogodne su za različite metode ručnog i automatskog hranjenja i različite farmerske namene pod različitim spoljašnjim okolnostima.
Formulacije zamene za mleko Denkavit zasnovane su na tekućim istraživanjima i ispitivanjima
performansi, održavajući najviše standarde kvaliteta za proizvode koji su dobro prilagođeni prema zahtevima životinja. Najsavremenije istraživačke ustanove i laboratorija Denkavita igraju ključnu ulogu u našoj ekstenzivnoj kontroli kvaliteta i iniciraju stalno poboljšanje postojećih proizvoda zamene mleka kako bi se prilagodili konceptima za odgajanje i tovljenje teladi.

Svojstvene performanse

Denkavit zamena za mleko kombinuje konstantan kvalitet i sastav, visoku svarljivost, sigurnost i odličnu palatibilnost sa najvećim potencijalom za lakši, brz, uravnotežen rast i razvoj. Primena zamene za mleko kompanije Denkavit omogućava mladim preživarima da lako prohodaju, pokažu optimalan dobitak na težini i imaju dobro razvijen burag kako bi se izbegla stagnacija u rastu posle odbijanja.
Denkamilk proizvodi za zamenu mleka su dizajnirani tako da budu pogodni za sve sisteme za hranjenje. Pored obezbeđivanja nutritivnih potreba, upotrebom specijalnih biljnih ulja,najbolje emulzije i pravilne ravnoteže masnih kiselina, bezbednost creva životinje je obezbeđena blagom upotrebom limunske kiseline, uključivanjem esencijalnih ulja i primenom prebiotika i probiotika prema smernicama za registraciju.

Svojstva Denkamilk Optima
- Isplativ i siguran rast
- Siguran ekonomski izbor
- Dobre svarljive komponente mlečnih proizvoda
- Lako rastvorljiv i prijatnog ukusa
- Poboljšan unos koncentrovane hrane
- Stimulacija razvoja buraga

Pakovanje: 25 kg.

Preuzmite brošuru za više informacija:


Interesuje te ovaj proizvod?
Pozovite nas za više informacija:
011 63 51 233

Za sva pitanja
pozovite nas 011 63 51 233

Pridruži nam se