Sastavljanje kompletnih obroka na bazi analiza

Oni koji žele da svoj posao obavljaju na vrhunski način, suočavaju se sa mnogo izazova i sa situacijama sa kojima nisu imali iskustva. Zato smo mi tu da pomognemo.

Sarađujemo sa priznatim stručnjacima iz svih oblasti poljoprivrede i zato možemo da odgovorimo na svako vaše pitanje, rešimo problem ili posavetujemo.


Ako imate bilo kakav problem ili nedoumicu, pozovite nas i recite o čemu se radi. Mi ćemo konsultovati stručnjaka iz te oblasti i javiti vam šta je najpametnije uraditi u datoj situaciji. Iskoristite mogućnost da učite i napredujete zahvaljujući tuđem iskustvu i tako ćete izbeći skupe greške koje vam koče poslovanje. Problem sa korovom, štetočinama, ishranom, tehnikama rada ili bilo šta drugo – sve to možemo da prevaziđemo uz stručne savete naših saradnika.Sve ovo smo organizovali na lak i moderan način, tako da vam ne oduzmemo mnogo vremena i da vam ponudimo rešenje u kratkom roku. Koristimo modernu tehnologiju i moderna znanja za naše moderne farmere.

Pozovite nas i slobodno pitajte za savet i program usluga koje pružamo našim farmerima za što bolje i efikasnije poslovanje, tu smo zbog vas.

Sastavljanje obroka


Labaratorijska analiza


Reprodukcija


Obrada papaka

Za sva pitanja
pozovite nas 011 63 51 233

Pridruži nam se