Power Fit (elektrolitska mešavina za rehidrataciju)

Power Fit (elektrolitska mešavina za rehidrataciju)

Šifra proizvoda: 110550

Power Fit je elektrolitna mešavina koja se koristi da obezbedi vodu I elektrolite teladima kada su pod stresom, na primer tokom transporta ili kada su velike vrućine.

Popravite gubitak vode i elektrolita
Balans tečnosti mladih teladi se može poremetiti zbog visokih temperatura ili stresnih situacija, kao što je transport. Ovo dovodi do gubitka telesnih soli, poremećaja balansa kiselost i lošijeg stanja teleta. Ovo rezultira manjim unosom tečnosti, smanjenim rastom, pa čak i smrću
Power fit brzo vraća balans
Ako životinja treba da se rehidrira, balans tečnosti se neće vratiti u ravnotežu, ako joj se daje samo voda. Elektroliti i glukoza su potrebni za transport vode iz stomaka u telo. Power fit sadrži elektrolite za potrebe ponovne hidratacije i dekstroze, koji snabdevaju energiju kako bi ponudili optimalnu podršku za tele.
Upotreba:
Koristitie Power fit kada životinje zahtevaju rehidrataciju -u slučaju porasta temperature i/ili stresne situacije. Primenu početi pre nego što se tele transportuje ili izloži stresu. Preskočiti jedan mlečni obroki i dati im rastvor elektrolita koji sadrži 50g Power fit-a umesto toga. Zatim se vratiti na normalnu ishranu ali obezbediti 1 do 2 litre rastvora elektrolita, koji sadrži 50 grama po litru Power Fit-a, dva puta dnevno između mlečnih obroka 2-3 dana, ali maksimalno sedam dana.

Interesuje te ovaj proizvod?
Pozovite nas za više informacija:
011 63 51 233

Za sva pitanja
pozovite nas 011 63 51 233

Pridruži nam se