Rediar (rešenje za proliv kod teladi)

Rediar (rešenje za proliv kod teladi)

Šifra proizvoda: 110620

Rediar- ukusno rešenje za telad sa dijarejom
Rediar je dijetetski proizvod koji sadrži elektrolite, šećere i pufere za stabilizaciju ravnoteže vode i elektrolita, kao i da obezbedi energiju teldaima koji imaju dijareju.
Rediar deluje brzo, sadrži supstancu koja stvara gel u crevima teleta. Rediar je izuzetno prijatan, što smanjuje rizik teleta od odbijanja.

Dijareja, glavna pretnja za mladu telad
Dijareja predstavlja veliku pretnju u prvim nedeljama života teleta. Bez obzira na uzrok, dijareja rezultira povećanim gubitkom elektrolita i vode i padom unosa mleka. Na kraju, ovaj proces uzrokuje dehidrataciju, poremećeni balans elektrolita, acidozu i negativnu energetsku ravnotežu iz izgubljenih hranljivih materija i nedostatka mleka.


Upotreba i uputstvo za upotrebu
U blagim slučajevima dijareje, nastaviti sa davanjem mleka/zamene za mleko dodatkom od 25g Rediara po litri ili pripremiti elektrolitni napitak koji sadrži 50g Rediara na litar vode i davati ga između obroka.
U težim slučajevima dijareje preskočite jedan ili dva mlečna obroka i nahranite ih sa rastvorom elektrolita koji sadrži 50g Rediara umesto toga.
Postepeno ponovo uvodite mlečne obroke 1.5-2 litra mleka sa 25g Rediara dodato po litru 3 puta dnevno. Alternativno, obezbedite 1 do 2 litra rastvora elektrolita, koji sadrže 50g po litru Rediara 3 puta dnevno, između mlečnih obroka, u trajanju od 2-3 dana.

Pakovanje: 100g.

Preuzmite brošuru za više informacija:

Interesuje te ovaj proizvod?
Pozovite nas za više informacija:
011 63 51 233

Za sva pitanja
pozovite nas 011 63 51 233

Pridruži nam se