Sojet (za muve) 700gr

Sojet (za muve) 700gr

Šifra proizvoda: 312261

Insekticid za suzbijanje muva. Namenjen za opštu i profesionalnu upotrebu.
PRIMENA:
Nanosi se na površine prskanjem i premazivanjem isključivo u zatvorenim prostorima.Nije potrebna aplikacija po celoj površini, dovoljno je naprskati na nekoliko mesta, jer preparat privlači insekte. Primenu započeti odmah nakon pojave insekata.
Mesta primene: Domaćinstva, industijski i javni objekti, zidovi grede, prozorski ramovi (ne tretirati površine koje su u kontaktu sa hranom); prostorije za smeštaj domaćih životinja (štale, tovilišta, muzilišta, obori za svinje, štenare). Najbolji rezultati se postižu kada se proizvod nanaese na nekoliko mesta po površini u zatvorenoj prostoriji. Prskati na toplim mestima gde se muve odmaraju, a izbegavati hladan i vetrovita mesta. Od proizvoda zaštititi: korisne medonosne pčele, domaće i divlje životinje, vodene organizme i decu. Zaštititi biljke, naročito u vreme cvetanja. Skladištenje: Čuvati u originalnoj ambalaži, sa etiketom proizvoda, na prohladnom, suvom i provetrenom mestu, u posebnoj prostoriji, odvojeno od hrane, pića i hrane za životinje, izvan dohvata dece, nestručnih osoba i životinja. Primenjena doza ne sme biti veća od 250 gr na svakih100m2 površine!

Za suzbijanje muva prskanjem -  500gr proizvoda rastvoriti u 4 lit. vode i dobro izmešati; Ova količina je dovoljna za 100m2 površine;

Za suzbijanje muva premazivanjem - 250gr proizvoda rastvoriti u 250 ml vode i mešati do željene gustine;

CILJANI ORGANIZMI: muve
SASTAV: Aktivna supstanca: Imidakloprid 100g/kg

PRE UPOTREBE PAŽLJIVO PROČITATI UPUTSTVO!

Pakovanje: 700 gr.

Interesuje te ovaj proizvod?
Pozovite nas za više informacija:
011 63 51 233

Za sva pitanja
pozovite nas 011 63 51 233

Pridruži nam se